Köpguider

Hitta bästa babyvakten

892visningar

Är det kanske dags att köpa en babyvakt men du vet inte vilken som är bäst och vilka funktioner du behöver? Här har vi samlat flera olika typer av barnvakter eller babymonitorer som det också ibland kallas, i olika prisklasser och med olika funktioner – allt för att du ska hitta en babyvakt som passar just dig och ditt barn.

Med en babyvakt har man möjlighet man lämna sitt barn sovandes eller vilandes i ett annat rum och med babyvakten påslagen behöver man inte oroa sig för att man inte ska höra när barnet vaknar eller är ledset. Vissa babyvakter erbjuder också möjligheten till video så att du enkelt och snabbt kan titta till hur barnet har det även om det är stilla och tyst, t.ex. när det sover.

Bästa babyvakten – budget, mellan och lyx

För den som letar efter ett bra budgetalternativ så är ett bra alternativ Philips SCD501/00. Denna babyvakt har alla nödvändiga basfunktioner man behöver hos en babyvakt och är enkel att använda samtidigt som den har en bra räckvidd och digital överföring av signalen (DECT) så att ljudet blir perfekt klart utan störningar. Babyvakten hittar ni hos Netonnet och den kostar 449 kr.

Våra utvalda babyvakter

Nedan hittar du exempel på några babyvakter som vi har utvärderat för att du lättare ska kunna hitta den bästa babyvakten för dig och ditt barn.

Philips SCD501/00 Babyvakt

Philips har ett stort sortiment av babyvakter som gör att du har uppsikt över ditt barn på ett tryggt sätt. DECT-teknologin garanterar att det inte förekommer störningar från exempelvis andra babyvakter eller mobiltelefoner, och en behaglig nattlampa gör sömnen mer behaglig – för både förälder och för barn. Babyvakten har en räckvidd på upp till 300 meter med kristallklart ljud tack vare DECT-tekniken, ekoläge för att spara ström samt batteridrift (med upp till 24 timmars trådlös användning) hos föräldraenheten. Föräldraenheten kan naturligtvis också drivas med vanlig strömförsörjning, barnenheten har också en behaglig nattlampa för barnets skull.

Pris: 449 kr hos Netonnet.

Lämna ett svar