Molo – barnkläder som sticker ut

Molo

Molo är ett danskt företag och varumärke för färgglada barnkläder som inte är rädda att sticka ut. Molo använder gärna starka färger, roliga och härliga mönster i spännande former med iögonfallande sammansättningar.

Deras resa började 2003 i Köpenhamn och de skapar kläder med mottot att barnen kommer först och med en design på barnens premisser. Molos barnkläder är gjorda för att barnen ska kunna framhäva sin personlighet och inspirera barnen samtidigt som kläderna inte ska ses som några finkläder utan användas i vardagen. Det är viktigt att kläderna ska vara funktionella och att barnen ska kunna röra sig fritt och utforska en värld av möjligheter.

För våra älskade barn är bara det bästa gott nog, och det är något som Molo ser till när de tillverkar de barnkläder som älskas av alla. Danska sätter barnen i fokus, och designar kläder som ger barn alla den rörelsefrihet och upptäckarglädje som de ska ha.

Nyheter från Molo till flicka

Molo barnkläder för glada barn

Kläder i allmänhet har många krav att uppfylla, och när det handlar om kläder till våra barn, som är det viktigaste i livet, då ställs det förstås högre krav än någonsin. Både föräldrar och barn vill ha kläder som är vackra, glada, tuffa eller roliga, men de ska samtidigt också vara funktionella , praktiska och sköna att bära. Och att det är just detta man kan vänta sig av Molo barnkläder är det allt fler som upptäcker.

Molo

Molo sätter fokus på barn mellan 0 och 16 år. Man strävar efter att erbjuda bra kläder till bra priser, så att alla kan ta del av de spännande kläderna. Detta är kläder som är avsedda att användas, och den som söker kläder som verkligen tar fram glädjen och lekfullheten som finns hos varje barn, hittar det hen söker här. Här finns kläder med attityd, och kläder som är både roliga och annorlunda. Spännande och roliga tryck ser man ofta på kläder från Molo, och det finns knappt några ungar som inte älskar dessa.

Men, trots att man lägger så mycket energi på att skapa kläder som tilltalar ögat, ligger det egentliga fokuset på att skapa kläder som främjar barns lekfullhet och aktivitet. Kläder som man kan röra sig i, men som ändå är fina, är en självklarhet, precis som hög kvalitet.

Det är allt detta sammantaget som har gjort Molo till ett klädmärke som både föräldrar och barn älskar, och som man känner ett stort förtroende för.

Att man nu kan köpa Molo barnkläder på nätet, ger alla möjlighet att ge sina barn de kläder de förtjänar. Här kan du, tillsammans med ditt barn, se hela det stora utbudet av kläder, och välja ut just era favoriter. Här finns söta och roliga bodies för minsta babyn, jackor med roliga mönster och tryck, och förstås söta klänningen för sommarkalaset. Molo har också egna konceptbutiker i Malmö på Emporia och i Stockholm på Mall of Scandinavia samt i Täby centrum.

Att Molo snabbt blir barnens favorit råder det ingen tvekan om, och konstigt vore det annars. Vilket barn vill inte ha kläder i glada färger, och vilken liten hästtjej vill inte ha en klänning i rosa, med vackra bilder av hästar på?

Tvåbarnspappa med stort prylintresse, internet- och tekniknörd som arbetar inom IT.