Paraplysulky – vilken är smidigast och bäst?

Carena Orust Paraplysulky 2016 Svart
Carena Orust Paraplysulky 2016 Svart

I denna artikel hittar du information, tips och råd om vad du ska tänka på när du ska köpa en paraplyvagn, paraplysulky eller resevagn. Vad är en paraplyvagn egentligen? Behöver jag en? Vilken är bästa paraplyvagnen? När ska man köpa paraplyvagn? Många frågor blir det som nybliven förälder – och här ger vi dig handfasta råd och tips och exempel på bra paraplyvagnar som du kan köpa online.

Paraplysulkyn är en liten smidig och lätt barnvagn för lite äldre barn. Barnvagnen är en typ av sulky som man enkelt kan fälla ihop, därav namnet paraplysulky. Paraplysulkyn fungerar utmärkt som resesällskap då man är ute och reser tillsammans med små barn.

Paraplyvagnar som är ett annat namn på paraplysulky har jämfört med många andra vagnmodeller ofta små svängbara hjul vilket gör den mycket behändig på resan eller en kortare tur på stan. Lätt att få plats med både på buss och i bil eftersom den är fullt hopfällbar för att ta minimalt med plats, ofta kan man även ta med en paraplyvagn på resan och på flyget och flygplatsen (om vagnen blir tillräckligt liten så går den att röntga och ta igenom på säkerhetskontrollen på en flygplats).

Hjulen kan vara lite svårstyrda eftersom de är så små och de är inte alltid jättesmidiga att köra några längre sträcker med. Det finns paraplyvagnar med varukorg som kan vara smart att ha. Det finns också paraplysulkys med fullt liggläge vilket kan vara bra om du har ett barn som gärna vill sova då ni är ute och går med vagnen.

Har du frågor eller funderingar kring paraplyvagnar? Saknar du någon speciell paraplyvagn eller annan typ av resevagn som vi inte har med på denna webbplats eller har du andra tips och råd om paraplyvagnar som du vill dela med dig? Kommentera artikeln nedan eller kontakta oss.

Tvåbarnspappa med stort prylintresse, internet- och tekniknörd som arbetar inom IT.