Gratis film och serier för barn

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för C More, Viaplay och SF Kids Play.

Barnfilmer och barnserier

Börjar barnen där hemma (eller ni som föräldrar) tröttna på de evigt spelade DVD-filmerna hemma? Eller skulle ni vilja ta med er filmer på barnens läsplattor på den där långa bilresan som ni har framför er? De senaste åren har det börjat dyka upp allt fler streamingtjänster som erbjuder bra material för barn, både barnfilmer och barnserier. Allt som oftast så kan filmerna, förutom att streamas direkt, också ofta sparas lokalt på en dator, mobil eller läsplatta.

Eftersom som många olika aktörer har dykt upp och gärna vill ha just dig som kund så erbjuder de ofta möjligheten att prova på deras tjänst helt gratis under en provperiod. Provperioden brukar vara mellan två veckor upp till en månad. Förvisso får man ofta ange ett kreditkortsnummer så missar man att säga upp innan provperioden tagit slut så dras en liten slant för den första månaden. Vill man vara säker på att inte behöva behålla för den där första månaden efter gratisperiodens slut så kan det vara en idé att lägga in en påminnelse i sin kalender för sista dagen i provperioden. Vissa tjänster kan man också säga upp direkt men ändå kunna använda hela provperioden ut. Man riskerar då inte att det dras några pengar.

Streama barnfilmer och barnprogram från C More

C More hittar du och barnen en mängd med barnfilmer som passar hela familjen. Allt från mysiga serier för de allra minsta till häftiga äventyr för de lite äldre barnen. Alla barnfilmer och serier finns med svenskt tal och kan ses från en mobil, surfplatta eller från din tv. C More's paket kostar 139 kr per månad men du har möjlighet att prova tjänsten helt gratis under två veckor.

C More hittar du bland annat den omtyckta serien Peppa Pig för de små samt mängder av andra tecknade serier. Du hittar också klassiker som Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga men också nyare filmer som till exempel Vaiana. C More's tjänst tillåter att man tittar på två skärmar samtidigt så har du flera barn och flera enheter så kan barnen titta på olika filmer och serier samtidigt. C More's appar har också säkra barnlägen som gör att barnen av misstag inte kan komma åt filmer eller serier som inte lämpar sig så bra för små barn.


Streama filmer och serier för barnen på Viaplay

Viaplay är en tjänst som förutom Sport och filmer för vuxna också erbjuder en hel del barnfilmer och barnserier. Förutom att titta på film och serier direkt i en webbläsare på din dator också appar för både tv, mobil och surfplatta. Apparna finns för både iPhone och iPads (iOS) samt till mobiler eller surfplattor från till exempel Samsung och Huawei (Android). Med Viaplay's appar kan man också spara ner vissa av de filmer och serier som kan streams och på så sätt få möjlighet att titta på filmer och serier även utan uppkoppling.

Viaplay erbjuder serier som t.ex. Pokémon, Paw Patrol, Nicke nyfiken och nyare filmer som t.ex. Pelle Kanin, Bilar och Hotell Transylvanien, Paddington och Superhjältarna. Normalpriset för Viaplay är 109 kr per månad och då ingår förutom barnfilmer och barnserier Viaplays hela utbud förutom sport (som istället kostar 399 kr per månad). Vill du testa Viaplay så kan du göra det helt gratis under två veckor. 


Se barnfilmer och barnserier från SF Kids Play

Svensk Filmindustri eller SF som de förkortas erbjuder också dem streamingtjänster för barn. Deras tjänst heter SF Kids Play och kostar normalt 69 kr per månad. De erbjuder dock möjligheten att för dig som ny kund prova deras tjänst och upptäcka deras utbud under en hel månad gratis. SF Kids Play är en playtjänst helt avsedd för barn och här finns således inget material för vuxna. 

SF Kids Play erbjuder allt från Astrid Lindgrens älskade figurera som Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga, flera animerade barnfavoriter som Pettson och Findus, Alfons Åberg och nyare filurer som Greta Gris, Byggare Bob Karsten och Petra och många fler. SF Kids Play erbjuder appar till de vanliga surfplattorna och ger möjligheten att spara ner barnfilmer och serier offline så att barnen kan titta på den även när internetuppkoppling saknas.

Tvåbarnspappa med stort prylintresse, internet- och tekniknörd som arbetar inom IT.