Present till nyfödd – vad ska man köpa?

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Polarn o Pyret, Bluebox och Babyshop.

Har dina vänner eller en släkting precis fått barn och du vet inte riktigt vad du ska köpa? Självklart finns det mängder med olika presenter och bra saker som en nyfödd och dess föräldrar skulle uppskatta. Här hittar du lite olika exempel på bra presenter i olika prisklasser.

Filtar och plädar i olika former och varianter är ofta en uppskattad present som kan användas både mycket och länge. En av de mest klassiska filtarna är den randiga versionen från Polarn o Pyret, den finns både i blått och i rött och kostar 299 kr. Numera finns också mönstrade filtar i samma härliga kvalitet och med de klassiska ränderna på andra sidan, filtarna finns t.ex. med segelbåtsmönster och med dinosaurier.

En annan bra present till en nyfödd är en babysitter, dessa finns i mängder av olika modeller och varianter och dessutom i olika prisklasser. Hos Babyshop.se hittar du en mängd olika babysitters som säkert kan passa den nyfödde och föräldrarna.

Varför inte en sparbössa eller en spargris som den lille kan börja att spara pengar i (mor- och farföräldrar brukar vara ganska benägna att lägga i en slant då och då om en sådan finns i barnets rum). En riktigt klassiker på sparbössa är Elefanten från Norsu, den finns bl.a. hos Bluebox i två olika storlekar. Den stora kostar 399 kr och den lilla kostar 99 kr.

Tvåbarnspappa med stort prylintresse, internet- och tekniknörd som arbetar inom IT.