Om alltförbarnet.se

alltforbarnet.se samlar vi intressanta artiklar för blivande föräldrar eller för er som redan är föräldrar tillsammans med tester av olika produkter som kan göra livet med små barn både enklare och mer givande.

Bakgrund

Webbplatsen alltforbarnet.se lanserades 2014 men grunden till alltforbarnet.se lades tidigare än så. 2011 blev jag (Christian) och Elina föräldrar till vårt första barn och i samband med detta så gjordes en hel massa research för alla typer av produkter och saker som kunde vara aktuellt för oss som förstagångsföräldrar och denna research har vi fortsatt under åren – den stora skillnaden nu är att vi också delar med oss av våra egna och våra bekantas erfarenheter av olika typer av produkter och tjänster som är aktuella för barn- och barnfamiljer.

Webbplatsen alltforbarnet.se drivs som en del inom mediabolaget Rosch Information & Media AB och du hittar våra företags, adress- och kontaktuppgifter på webbplatsen rosch.se.

Givetvis kan du också använda våra kontaktuppgifter på sidan Kontakta oss om du har frågor eller funderingar om innehållet på denna webbplats.

Vill du att alltforbarnet.se ska recensera din produkt?

Grundkraven för att vi på alltforbarnet.se ska recensera er produkt är att den finns och säljs på den svenska marknaden och att ni kostnadsfritt lånar ut den till alltforbarnet.se under en given testperiod. Produkten ska vara avsedd för barn eller för föräldrar, det ska också finnas bildmaterial för produkten i hög kvalitet.